Palvelut

  • VRC-opas, josta löytyy yli 100 kuvatietokantaa ja visualisointityökalua
  • DVD-kokoelma
  • Tietopalvelua ja kaikille avoimia koulutuksia kuva-aineistojen käytöstä
  • Tilat ja laitteet omien audiovisuaalisten media-aineistojesi työstämiseen ja tuottamiseen
  • näyttelytilaa

VRC-palvelu auttaa sinua löytämään taiteen, muotoilun ja valokuvataiteen digitaalisia teoskuvia sekä korkealaatuisia kuvia arkkitehtuurista, materiaaleista ja tieteestä ja tekniikasta opiskelusi tai tutkimuksesi tueksi.

Opit löytämään ja käyttämään hyvälaatuisia, luotettavia ja ajankohtaisia kuvatiedonlähteitä monilta eri tieteenaloilta ja aiheista. VRC auttaa myös löytämään Aalto-yliopiston toimintaan ja historiaan liittyviä kuva-aineistoja. Voit osallistua VRC:n järjestämiin kaikille Aalto-yliopistoyhteisön jäsenille avoimiin koulutuksiin, joissa käsitellään esimerkiksi kuvatiedonlähteitä, tekijänoikeutta ja Creative Commons -lisenssejä.

VRC-tila on opiskelijoiden ja asiakkaiden käyttöön tarkoitettu työtila, jossa voi työstää digitaalista, web- tai printtimediaa sekä käyttää kuvankäsittelyyn, videon ja äänen editointiin sekä itsepalveludigitointiin tarkoitettuja ohjelmia, työpisteitä ja skannereita. Tilassa voi myös katsella ja lainata Oppimiskeskuksen DVD-kokoelmia ja työstää omia projekteja yksin tai yhdessä ryhmän kanssa.

VRC:ssä on myös näyttelytila, jossa voit esitellä projektejasi.

Uusista kuvatiedonlähteistä ja tapahtumista ilmoitetaan VRC-oppaassa ja Facebook-sivullamme.