Aalto-yliopiston oppimiskeskuksessa käytössä olevien pahvisten Magna Card -kopiokorttien käyttö tulostamisessa ja kopioinnissa on päättynyt vuodenvaihteessa.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää tulostamiseen Oppimiskeskuksen kolmea PrintingPoint-laitetta, jotka sijaitsevat ensimmäisen ja toisen kerroksen kopiointihuoneissa. Myös skannaaminen on mahdollista yhdellä laitteista.

Muut asiakkaat voivat käyttää tulostamiseen ja kopioimiseen Print in City -palvelua, johon jokainen voi itse ladata saldoa verkkopankin, luottokortin tai PayPal-tilin avulla. Tulostus toimii palvelusta saadun henkilökohtaisen pin-koodin avulla. Otaniemestä tulostuspiste löytyy Oppimiskeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Tulostaa voi myös lukuisissa muissa pääkaupunkiseudun Print in City –pisteissä, esimerkiksi Helsingin yliopiston kampuksilla. Lisätietoa Print in City –tulostamisesta osoitteessa www.printincity.fi.

Oppimiskeskuksen suljetussa Aalto Thesis Database –tietokannassa olevia opinnäytteitä, jotka ovat digitoituja tai joille ei ole annettu julkaisulupaa, on mahdollista tulostaa henkilökohtaiseen opiskelu- ja tutkimuskäyttöön. Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta käyttävät opinnäytteiden tulostamiseen PrintingPoint-laitteita. Muut asiakkaat voivat tulostaa asiakaspalvelupisteen tulostimelle, jonka käyttö on maksullista. Opinnäytteiden väritulostus Oppimiskeskuksessa on maksullista myös Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Lisätietoja tulostamisesta saat asiakaspalvelustamme.