Tarkan sijaintitiedon saat esiin klikkaamalla tietyn kirjan kappaleen sijaintikoodia saatavuustiedoissa (punaisella ympyröity alue).

 

Kiinnitä huomiota siihen, että etsit varmasti paikalla ja saatavilla olevan kirjan sijaintia. Jos kirjan kaikki kappaleet ovat tällä hetkellä lainassa, hakutuloksen vasemmassa reunassa on vihreän palleron sijaan punertava rasti.

 

Klikattuasi sijaintikoodia avautuu ruudulle Kirjastokartta-näkymä, joka tarjoaa tarkemmat tiedot. Aivan kaikista kokoelmista tarkkoja tietoja ei ole, mutta niidenkin kohdalla tarjotaan yhteystiedot, joiden kautta saatavuutta voi tiedustella.

Yleensä Kirjastokartan vasemmasta reunasta näet, mihin toimipisteeseen ja kokoelmaan kirja on sijoitettu ja ennen kaikkea minkä kirjaimen kohdalle kirja on aakkostettu kohdassa sijainti hyllyssä.

 

Oikeassa reunassa näet pohjakartan kerroksesta, josta kirja löytyy sekä punaisella merkittynä se kohta hyllystä, josta kirjan pitäisi löytyä:

 

Jos et tällä tavoin löydä etsimääsi kirjaa hyllystä, ota yhteyttä asiakaspalveluun, jolloin voimme auttaa sinua löytämään hakemasi kirjan.