Aalto-yliopiston opiskelijat ja tutkijat voivat nyt käyttää O’Reilly Safari Learning Platform: Academic Edition – oppimisalustaa, jossa on yli 38 000 e-kirjaa ja yli 30 000 tuntia videoita, äänikirjoja ja itseopiskelumateriaaleja monelta keskeiseltä IT-alan kustantajalta mm. O’Reilly, Packt, Pearson, Wiley, ja Microsoft. Palvelussa ei ole rajoitettu yhtäaikaisten lukijoiden määrää. Kirjat tullaan lisäämään Aalto-Finnaan. Tähän asti käytössä ollut sadan e-kirjan kokoelma Safari Tech Books Online –tietokannassa tulee poistumaan käytöstä.

Palvelu sisältää aineistoja seuraavilta aihe-alueilta: Business, Desktop and Web Applications, Digital Media, Engineering, Information Technology & Software Development, Math & Science, Personal & Professional Development, Products, Vendors.

Pääsy aineistoon:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.safaribooksonline.com/library/view/temporary-access/?orpq

tai klikkaa Aalto-Finnan e-kirjan linkistä.

  1. Kirjoita Aalto-yliopiston sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Academic email”. Jatkossa voit käyttää ”Already a user? Click here” –linkkiä.
  2. Saat sähköpostiin viestin, jolla viimeistelet tilisi luonnin. Luo itsellesi oma salasana palveluun, jotta voit käyttää aineistoja mobiilisovelluksella.

Huom. tutkijoille tai henkilökunnalle ei ole omaa rekisteröitymislomaketta, joten opiskelijoiden lomakkeella voi pääaineen ja valmistumisvuoden kohdalle täyttää mielestään sopivimman vaihtoehdon.

Aineisto Aalto-Finnassa: https://aalto.finna.fi/Record/alli.819307

Apua aineiston käyttöön: E-kirjaopas sekä O’Reilly for Higher Education Libguide (englanniksi)

Lisätietoja: oppimiskeskus@aalto.fi