Nykyiset pahviset kopiokortit (MagnaCard) ja niitä käyttävät monitoimilaitteet poistetaan käytöstä vuoden 2019 aikana. Tästä tiedotetaan erikseen tarkemmin. Harald Herlin -oppimiskeskuksessa on jo nyt käytössä uusi pilvipohjainen palvelu nimeltä Print in City, joka korvaa nykyiseet kortit ja laitteet. Myytyjen korttien käyttämättä jääneitä kopioita ei korvata laitteiden poistuttua käytöstä.

Print in City -palvelua käyttääksesi sinun on ensin luotava tili palvelun verkkosivuilla ja ladattava siihen saldoa verkkopankin, luottokortin tai PayPal-tilin avulla. Voit tulostaa turvallisesti tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi lähettämällä pdf-tiedostosi Print In City -palveluun ja vapauttamalla tulosteet valitsemaltasi Print in City -laitteelta. Laitteita on Otaniemen lisäksi myös Helsingissä. Laitteiden käyttöön ei tarvita enää erillistä kopiokorttia vaan tulostus toimii palvelusta saadun henkilökohtaisen pin-koodin avulla. Skannaus sähköpostiosoitteeseen sekä kopiointi puolestaan tapahtuu Print in City -laitteelle kirjautumalla.

Lisätietoa palvelusta: https://fi.printincity.com/

Opiskelijoiden tai henkilöstön tulostuspalvelut säilyvät ennallaan

Yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden on mahdollista tulostaa entiseen tapaan SecurePrint -palvelun kautta PrintingPoint-laitteilla. Lisätietoja: https://inside.aalto.fi/display/julkaisupalvelut/SecurePrint+ja+PrintingPointit