Päivitetty 27.3.2020

Tässä uutisessa on tietoa palveluistamme tällä hetkellä. Järjestelyt saattavat muuttua, joten seuraa tiedotustamme.

Harald Herlin -oppimiskeskus on suljettu 17. 3. – 13.4.2020 välisen ajan.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat rajoitetusti noutaa painettua aineistoa Oppimiskeskuksesta. Varattujen kirjojen väliaikainen noutopiste on järjestetty Oppimiskeskuksen kadunpuoleisten ovien (pääovet) läheisyyteen (os. Otaniementie 9). Palvelu koskee vain hyllyssä olevia kirjoja ja niihin voi jättää varauksia 26.3.2020 alkaen. Asiakaspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen puhelimitse ja sopii noutoajasta (ma – pe klo 10 – 14). Varattua aineistoa noutaessa asiakkaalla tulee olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus. Poikkeustilanteen aikana toivomme, että tulet noutamaan aineistoa vain, jos se on aivan välttämätöntä.

Noutaminen on järjestetty niin, etteivät asiakas ja henkilökunta ole kontaktissa. Noutoajat myös porrastetaan asiakkaiden kesken niin, ettei noutoja ole päällekkäin samaan aikaan. Aineistoa voi noutaa vain terveenä.

Sulkuaikana painettua aineistoa voi varata ja uusia https://aalto.finna.fi kautta. Kirjoja uusiessa niiden eräpäiväksi tulee aikaisintaan 16.4.2020. Mikäli uusinta ei onnistu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Oppimiskeskuksessa tällä hetkellä jo noudettavana olevien varausten viimeinen noutopäivä on perjantai 24.4.2020. Mikäli haluat noutaa varauksesi aiemmin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme (ks. yhteystiedot uutisen lopussa).

Lainat voi palauttaa koska tahansa palautuslaatikkoon, joka sijaitsee Oppimiskeskuksen pääsisäänkäynnistä vasemmalla, kulman takana 7-24 -oven yhteydessä.

Mikäli sinulle on kertynyt sulkuajalta myöhästymismaksuja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hyvitystä varten.

Kaukopalvelu palvelee toistaiseksi vain Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa, sekä muita kirjastoja.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kaikkia lisensoituja aineistojamme mistä vain ja milloin vain kirjautumalla sisään Aalto-tunnuksellaan. Lue lisää: http://libguides.aalto.fi/e-aineistot

Sähköisessä muodossa olevat opinnäytteet on tallennettu Aaltodoc-julkaisuarkistoon, jossa ne ovat avoimesti saatavissa, mikäli tekijä on antanut siihen luvan. Lue lisää: http://libguides.aalto.fi/opinnaytteet

Jos tarvitset apua, voit soittaa ma-pe klo 10-14 p. 050-316 1011, tai lähettää sähköpostia oppimiskeskus@aalto.fi

Viimeisin tieto koronaviruksesta:
https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/tietoa-koronaviruksesta