Muokattu 18.2.2019: Wiley on vahvistanut, että pääsy aineistoon jatkuu 25.2. asti. Neuvotteluja jatketaan edelleen tällä viikolla.

FinELib-konsortion neuvottelut Taylor ja Francisin kanssa päättyivät tuloksettomina. FinELibin tiedote asiasta on luettavissa kokonaisuudessaan: http://finelib.fi/finelibin-neuvottelut-taylor-francisin-kanssa-paattyneet-tuloksettomina/

Aalto-yliopiston opiskelijat ja tutkijat voivat käyttää T&F:n lehtiä vielä tammikuun 2019 loppuun saakka. Muistathan kuitenkin, että sopimusten käyttäjäehtojen mukaisesti aineistoa voi ladata vain kohtuullisia määriä, systemaattinen lataaminen on kielletty.

Pitkäaikaiskäyttöön jää rajallinen määrä lehtiä ja niiden saatavuustiedot pyritään päivittämään mahdollisimman pian SFX-linkityspalveluun ja Aalto-Finnaan.

Neuvottelut toisen suuren tiedekustantajan, Wileyn, kanssa jatkuvat toistaiseksi. Wiley on vahvistanut, että FinELib-tilaajien pääsy aineistoon jatkuu 18.2. asti.

Vaihtoehtoisia tapoja löytää artikkeleita

FinELibin Alternative access -sivuilla on listattu vaihtoehtoisia tapoja löytää tarvittavia artikkeleita, mm. esitelty selaimiin saatavista lisäosista, jotka automaattisesti etsivät avointa versiota artikkeleista.

Myös kaukopalvelu selvittää, mistä asiakkaiden tarvitsemat artikkelit voisi tilata mahdollisimman nopeasti ja edullisesti.

Lisätietoja: oppimiskeskus@aalto.fi