Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ovat voineet tilata itse kirjalainoja Kuopiossa sijaitsevasta Varastokirjastosta Aalto-Finnan kautta.

Varastokirjasto ottaa käyttöön uuden kirjastojärjestelmän, jossa itsepalvelulainaus ei enää ole mahdollista. Mahdollisuus tilata Varastokirjaston kirjoja Aalto-Finnan kautta loppuu 8.4.2019. Samalla loppuu myös mahdollisuus uusia voimassa olevia lainoja.

Asiakkaiden tulee palauttaa suoraan itse tilaamansa Varastokirjaston kirjat Oppimiskeskukseen lainan eräpäivänä. Jos tarvitset kirjoja edelleen, otathan yhteyttä Oppimiskeskuksen kaukopalveluun lisäohjeiden saamiseksi: kaukopalvelu@aalto.fi.

Jatkossa Varastokirjaston kirjoja voi tilata lainaan kaukopalvelun kautta.  Tilaaminen on maksutonta Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Mahdollisuus tilata artikkelikopioita itsepalveluna Varastokirjaston lehdistä Aalto-Finnan kautta säilyy ennallaan Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunta-asiakkaille. Artikkeleiden tilausohjeet löydät Aalto-Finnasta.

Lisätietoja: kaukopalvelu@aalto.fi