MyiLibrary e-kirjat siirtyvät ProQuestin alustalle 21.3.2018: ota sitä ennen talteen kirjahyllysi ja muistiinpanosi

MyiLibrary palvelun e-kirjat siirtyvät ProQuestin alustalle 21.3.2018 ja siirron jälkeen MyiLibraryn käyttö päättyy lopullisesti. E-kirjat ovat siirron jälkeen luettavissa ProQuestin Ebook Central –palvelussa, jossa on jo ennestään paljon Aalto-yliopistolle hankittuja e-kirjoja. 

Siirron yhteydessä käyttäjätunnulla toimivat ominaisuudet eivät siirry uudelle alustalle, joten kirjahyllyt ja muistiinpanot tulee ottaa talteen viimeistään 20.3.2018.

Jos olet luonut itsellesi kirjahyllyn MyiLibraryn alustalle ja haluat ottaa sen talteen, täytyy se tehdä viimeistään 20.3.2018. Myöskään käyttäjien tekemät muistiinpanot, kirjanmerkit ja korostusvärit eivät siirry uudelle alustalle. Muistiinpanot voi kuitenkin ottaa talteen seuraavien MyiLibraryn antamien ohjeiden avulla (englanniksi): http://media2.proquest.com/documents/saving-myilibrary-notes-before-upgrade.pdf

ProQuestin Ebook Cental –palveluun voi tutustua täällä: https://proquest.libguides.com/ebookcentral

Linkki Ebook Central –palveluun:

https://login.libproxy.aalto.fi/login?url=http://ebookcentral.proquest.com/lib/aalto-ebooks/home.action

 

Wiley Online Library siirtyy uudelle Atyponin tarjoamalle alustalle

Wiley Online Library siirtyy uudelle Atyponin tarjoamalle alustalle. Suunniteltu muutoksen ajankohta on maaliskuu 2018. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan, kun se on tiedossa. Linkkien uudelleenohjauksen takia muutoksen ei juurikaan pitäisi vaikuttaa käyttöön, mutta kirjanmerkit olisi kuitenkin hyvä siirtymisen jälkeen päivittää tulevaisuuden varalle.

Jos olet käyttänyt palvelussa personoitavia ominaisuuksia niin huomioi seuraava:

Käyttäjien luomat sisällysluettelovahdit (eTOC) ja viittausvahdit (citation alert) siirtyvät uudelle alustalle. Tallennettujen hakujen vahdit (saved search alerts) ja suosikkiartikkelit (article ”favorites”) eivät siirry alustamuutoksen yhteydessä. 

Lisää tietoja englanniksi Wiley Online Library Migration FAQs: http://www.wileyactual.com/WOLMigration/